Hvordan nulstiller man sin server?

I denne guide kan du lære hvordan nulstiller/reinstallerer din server.

Når du reinstallerer din server, bliver alle dine filer slettet.

Backups bliver ikke slettet ved reinstallation.

Sådan reinstallerer du din server

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "Server indstillinger" i venstre sidebar

3. Klik på den store røde "Reinstaller server"-knap

Sådan reinstallerer du din server hos Nice-Hosting.dk

4. Du skal nu bekræfte at du ønsker at reinstallere serveren.

Handlingen kan ikke fortrydes! Er du sikker, klik på "Reinstaller server"-knappen

Bekræft at du vil reinstallere din server hos Nice-Hosting.dk

5. Reinstallationen går nu i gang.

Når loading-symbolet forsvinder, er reinstallationen færdig.
    Du må gerne forlade siden imens. Du modtager også en mail når reinstallationen er færdig.