Installation af flad verden

I denne guide kan du lære hvordan du installerer en flad verden på din Minecraft Server.

Installation af flad verden

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "One-click panel"
    Find one-click panelet på din Minecraft server hos Nice-Hosting

3. I dropdown-menuen, vælg "[Andet] Installer flad verden"
    Installer en flad verden på din Minecraft Server hos Nice-Hosting

4. Tryk herefter på "Start" for at starte installationen.
    Bekræft at du vil installere en flad verden på din server.

5. Gå nu til forsiden af dit MinecraftPanel, og genstart din server ved at klikke på: Genstart din Minecraft server hos Nice-Hosting

Du har nu installeret en flad verden på din server!