Hvordan får jeg en flad verden?

Vil du gerne have en flad verden på din server, så du frit kan bygge alt det du ønsker? Bare rolig - det er nemt og hurtigt, og i denne guide lærer du præcis hvordan du gør!

Først og fremmest skal du naturligvis logge på Minecraftpanelet, og derefter gøre det følgende:

Første trin:
Klik "Filer" og derefter "One-click panel" i dit Minecraftpanel (1)
Lav en flad verden på din minecraft server

Andet trin:
Du er nu i One-click panelet! Nu skal du bare vælge "Installer flad verden", og derefter klikke start! (2 & 3)

Installer flad verden på din minecraft server

Tredje trin:
Du skal nu tilbage til forsiden af dit Minecraftpanel. I feltet "Verden" skriver du worldflat.  (4)
Tryk derefter Gem og derefter Genstart din server.

Bare rolig, din gamle verden bliver ikke slettet. Vil du efterfølgende tilbage til din gamle verden, skriver du blot din gamle verdens navn i "Verden"-feltet og genstarter serveren.Skift verden på din minecraft server

Der er nu installeret en flad verden på din server! Nemt ikke? :-)