Installation af Modpack på din server

I denne guide kan du lære hvordan du installerer en Modpack på din Minecraft server.

En modpack er en udvidet version af det normale Minecraft, ofte med flere blokke, dyr/monstre, funktioner mm.

Vær opmærksom på, at Modpacks generelt kræver mere RAM end en almindelig server.

For at kunne tilslutte en server med en Modpack, kræver det at man har samme Modpack installeret på sin egen computer.

Læs vores guide til installation af Modpack på egen computer her:
Installation af Modpack på egen computer

Installation af Modpack på din server

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "One-click panel"
    Find one-click panelet på din Minecraft server hos Nice-Hosting

3. I dropdown-menuen kan du vælge imellem mange forskellige spændende modpacks.

Vælg den modpack du gerne vil installere
    Installer en modpack på din minecraft server hos Nice-Hosting

4. Du vil nu kunne se, hvor meget RAM vi anbefaler til den Modpack du har valgt.

Har din server ikke den anbefalede mængde RAM, anbefaler vi at du opgraderer din server.
    Du kan læse vores guide til opgradering her: Opgradering af RAM på Minecraft Server

Tjek om din server har nok RAM til at køre modpacken hos Nice-Hosting

5. Når du har tjekket at din server har nok RAM, kan du klikke på "Start"
    Start installationen af en modpack på din Minecraft server hos Nice-Hosting

6. Gå nu til forsiden af dit MinecraftPanel, og genstart din server ved at klikke på: Genstart din server hos Nice-Hosting

Modpacken vil nu blive installeret på din server!

Bemærk, at en server med en Modpack, tager længere tid om at starte op, end en normal server.

Derudover, kan du i visse tilfælde opleve, at MinecraftPanelet ikke kan se at serveren er online, selvom den egentlig er det. Forsøg at tilslut serveren, hvis du er i tvivl.

Vil du have en Modpack installeret, som ikke er i vores One-click panel?
Intet problem - Kontakt os her, så tilføjer vi den hurtigst muligt!