Hvordan installerer jeg en modpack?

Denne guide er også lavet i en video-version!

- Så hvis du hellere vil se og høre hvad du skal gøre, fremfor at læse det, så kan du benytte videoen ovenfor i stedet for tekstguiden. Begge guides lærer dig altså præcist det samme, bare på forskellige måder - på den måde kan alle være med!

Tekst version:

Vil du gerne installere en modpack som Feed The Beast eller Tekkit på din server? Bare rolig - med vores one click panel, kan du super nemt og hurtigt installere forskellige mods på din server, med nogle ganske få klik. Du skal være opmærksom på at modpacks generelt kræver mere RAM end en almindelig server, og at en 0.5 GB RAM server, i alle tilfælde vil være for lidt til at kunne køre en modpack server. Vores anbefaling til servere der kører modpacks, er minimum 2 GB RAM.

1. Gå ind på 'One-Click panelet'
Først logger du naturligvis på dit Minecraftpanel, derefter klikker du i Venstre side på 'Filer', og dernæst på 'One-Click Panel' (1).
Installation af modpacks hos Nice-Hosting

2. Vælg den ønskede modpack
Vi tilbyder et begrænset udvalg af modpacks - og derfor kan du ikke vælge mellem alle de modpacks der findes. Blandt de du kan vælge imellem er blandt andet forskellige slags Feed The Beast og Tekkit. Vælg det du ønsker installeret (2). Klik derefter på den blå 'Start'-knap (3). Vær opmærksom på at alle dine serverfiler slettes, og at det er dit eget ansvar at tage en evt. backup hvis du ønsker en.

Er den modpack du ønsker installeret ikke tilgængelig via panelet endnu? Kontakt os, så tilføjer vi den!
Installation af Feed The Beast hos Nice-Hosting

3. Genstart din server
Alt du nu skal gøre er at genstarte din server, så vil systemet gå igang med at genere den ønskede server til dig - nemt, ikke?

Har du lavet din egen modpack, eller vil du bruge en uofficiel modpack, installerer vi den gerne for dig!
-> Skriv til os