Hvordan får jeg en ny IP?

Vil du gerne lave IP'en til din Minecraft-server om, så det er lettere for folk at huske den, og at joine din server?
Intet problem - det er faktisk ret let, vi hjælper dig hele vejen - og du har flere muligheder, nogle er gratis, andre koster penge.

I denne guide vil du få et overblik over de forskellige muligheder du har - uanset hvilken løsning du vælger, skal du når du har fundet din foretrukne løsning, blot kontakte support, og anmode om at vi gør dette for dig.

Mulighed 1 - din helt egen IP! (Domæne)
Med denne løsning får du din helt egen, unikke IP. Denne løsning kan især anbefales til større servere, communties - eller for de der bare vil have den perfekte IP. Med denne løsning bestemmer du nemlig din helt egen IP - det vil sige at du bestemmer hvad der skal stå, når spillere forbinder til din server.
F.eks. DitNavn.dk
Pris: 150 DKK pr. år.
-> Kontakt os og bestil et domæne

Mulighed 2 - en 'Nice-Hosting branded' IP!
Med denne løsning kan du selv bestemme en del af din IP - men noget af IP'en vil altid bestå af nice-hosting.dk. Denne løsning kan anbefales til lidt mindre servere og communities, der ønsker en gratis løsning, på en lidt mere overskuelig og lethuskelig IP.
F.eks. DitNavn.nice-hosting.dk
Pris: Gratis!
-> Kontakt os og bestil en branded IP

Mulighed 3 - benyt en standardport! (25565)
Med denne sidste løsning kan du få en forkortet IP - dette sker ved at du får en ny, dedikeret port. Det gør at man ikke behøves skrive porten (den sidste del af din tal-ip), når man forbinder til din server, og dermed bliver din IP kortere.
F.eks. 93.12.42.167
Pris: Gratis!
-> Kontakt os og få en standard-port

Avanceret: Ejer du allerede selv et domæne, kan du med fordel bruge Mulighed 3 og oprette en DNS A-record mod IP'en. Du vil derefter kunne joine serveren med dit domæne.