Hvordan skifter man sin servers IP?

I denne guide kan du læse om de forskellige muligheder du har, for at skifte IP-adresse.

Mulighed 1 - Din helt egen IP! (Eget domæne)
Eksempel:
DitNavn.dk
Pris: 150 kr pr. år

Med denne løsning får du din helt egen, unikke IP. Denne løsning kan især anbefales til større servere, communities - eller for de der bare vil have den perfekte IP. Med denne løsning bestemmer du nemlig din helt egen IP - det vil sige at du bestemmer hvad der skal stå, når spillere forbinder til din server.

Kontakt os her, for at bestille

Mulighed 2 - en 'NiceHost' IP! (Subdomæne)
Eksempel:
DitNavn.NiceHost.dk
Pris: Gratis!
Bemærk:
Kun udvalgte spil understøtter denne mulighed.

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "IP & Porte" i venstre sidebar

3. Angiv det ønskede navn, og klik "Gem"

Lav din egen server IP til din server hos Nice-Hosting.dk

4. Du har nu oprettet din egen IP!

Mulighed 3 - Find din servers tal-ip!
Eksempel:
77.243.39.90:26571
Pris: Gratis!

Med denne løsning kan du benytte din servers tal-ip, såfremt du ikke ønsker at benytte dens brandede IP (f.eks. G1.Nice-Hosting.dk). Du behøver hverken at kontakte os eller ændre noget på din server - du kan blot bruge nedenstående værktøj til at finde din servers tal-ip:

Mulighed 4 - Standardport
Eksempel:
77.243.39.90
Pris: Gratis!

Med denne sidste løsning kan du få en forkortet IP - dette sker ved at du får en ny, dedikeret port. Det gør at man ikke behøves skrive porten (den sidste del af din tal-ip), når man forbinder til din server, og dermed bliver din IP kortere.

Kontakt os her, for at bestille