Med 'Fast Downloads' går det meget hurtigere for alle at downloade de maps, plugins og andet indhold du har på din server - derfor er det en super god ting at installere på din server, og det er super nemt, læs bare med!

1) Kør et 'Fast Downloads'-sync

Det første vi skal gøre er at finde de filer på din server, som Fast Download skal gøre tilgængelige som downloads - og dette gøres meget simpelt ved blot at klikke på 'Fast Downloads Sync' fra forsiden af gamepanelet, herefter åbner et vindue - i det skal du klikke 'OK'. Nu skal du blot afvente at teksten "The fast downloads synchronization has completed successfully." fremkommer, når den gør det, kan du lukke vinduet.

2) Find din fast 'Fast Downloads'-URL
Om lidt skal vi bruge din URL-adresse, til 'Fast Downloads', og derfor skal vi lige finde den - heldigvis tager det kun nogle få sekunder. På forsiden af dit Gamepanel, står der nemlig 'Fast Downloads' efterfulgt af en URL, det er denne du skal kopiere (CTRL + C).

3) Indsæt 'Fast Downloads' URL'en
Nu skal vi bruge den URL du netop har kopieriet - den skal nemlig sættes ind i din server.cfg. Klik derfor på "Konfigurationsfiler" fra forsiden af dit Gamepanel, og derefter på knappen "[ Rediger ]", udfor "server.cfg", således at du kan komme igang med at redigere din server.cfg. Når du er inde i server.cfg'en, skal du finde det punkt øverst, hvor der står sv_downloadurl "" - du skal nu indsætte den URL du har kopieret imellem de to anførselstegn, således at din URL altså nu er imellem disse to. Når det er gjort skal du bare klikke 'Save' i toppen af panelet.

4) Genstart serveren
Vi er snart i mål - det eneste der mangler er et hurtigt genstart af din server, dette kan du nemt gøre fra forsiden af dit Gamepanel - klik bare på 'Restart'.

Det var det - Fast Downloads er nu sat op på din server! Har du problemer eller spørgsmål er du altid velkommen til at konakte vores support.