Hvordan opdaterer jeg min server?

En simpel årsag til at du ikke kan komme ind på din server, kan være at den bare ikke er opdateret, og det er heldigivs super nemt at løse:

1) Log ind på dit GamePanel, stop serveren hvis den kører, og tryk nu på "Steam-Update"-knappen.

2) Når Steam Update-vinduet viser teksten "The process has completed.", kan du trykke på krydset i venstre hjørne, og starte din server igen - serveren er nu opdateret til nyeste version!