Hvordan opdaterer jeg min server?

En simpel årsag til at du ikke kan komme ind på din server, kan være at den bare ikke er opdateret, og det er heldigivs super nemt at løse:

1) Log ind på dit GamePanel, stop serveren hvis den kører, og tryk nu på "Steam-Update"-knappen.

2) Når Steam Update-vinduet viser teksten "The process has completed.", kan du trykke på krydset i venstre hjørne, og starte din server igen - serveren er nu opdateret til nyeste version!

Læs også

Installér ULX og gør dig selv til superadmin

I denne guide vil du lære at installere ULX som er et admin addon til din server, som kan være...

Workshop / Addons

I denne guide vil du lære at installere Workshop addons fra din Steam Workshop samling. Guiden er...