Hvordan fjerner jeg bots?

Har du brug for at reducere, eller helt fjerne antallet af bots på din serve, så er denne guide lige hvad du skal bruge!1) Tjek din gamemode
For at vide hvilken konfigurationsfil, vi skal slå bots fra i, skal vi først vide hvilken gamemode din server kører. Det finder du ud af ved at logge på dit GamePanel, og derefter trykke på "Commandline Manager". Nu skal du finde den gamemode som din server bruger, og det er naturligvis den der står "Selected" ud for (1). Er ingen af gamemodesne på denne side "Selected", skal du forsøge at trykke på "Custom Commandlines", og se om din gamemode er at finde der. Ved den gamemode din server bruger, står der i startupscriptet (dvs. den lange tekst), hvilken game_type og hvilken game_mode din server kører (2). Ud fra disse, kan du finde ud af hvad din gamemode hedder - du skal bare finde dem der passer, med beksrivelsen nedenfor: 

Game Mode game_type game_mode
Competitive 0 1
Casual (default) 0 0
Wingman 0 2
Deathmatch 1 2
Demolition 1 1
Arms Race 1 0
Guardian 4 0
Co-op Strike 4 1
Danger Zone 6 0

2) Find den rigtige konfigurationsfil
Nu hvor du ved hvilken gamemode din server kører, kan vi finde den rigtige konfigurationsfil. Først skal du klikke på "File Manager" fra forsiden af dit GamePanel - her skal du nu gå ind i følgende mapper: 'csgo' -> 'cfg' (1). Her ligger en masse konfigurationsfiler - men den du skal åbne, er den der passer til din gamemode, altså den som du fandt i trin 1. I dette eksempel kørte serveren "Classic Casual", men du skal altså vælge den gamemode_xx.cfg, som der passer til din gamemode - ud for denne skal du klikke på blyanten (2). 
3) Konfigurér filen 
Nu har vi fundet frem til den rette konfigurationsfil, og kan fjerne, eller reducere antallet af bots på din server. Du skal finde det sted i filen der står 'bot_quota' i filen (1), normalt er det realtivt meget i toppen. Ud for 'bot_quota' står der et tal - og det er det antal bots, der maksimalt vil blive spawnet på din server. Du kan nu sætte det tal som du ønsker - hvis du vil fjerne bots helt, skal du derfor skrive 0.  Når det er gjort skal du trykke på 'Save' (2), og derefter genstarte din server fra forsiden af dit GamePanel. Tillykke - du har nu lært hvordan du konfigurerer antallet af bots på din server! 

Relaterede artikler

Hvordan installerer jeg eBot? (CSay)

eBot er et form for kontrolpanel til CS:GO servere, hvorfra man kan styre kampe, se statistikker...

Hvorfor kan jeg ikke komme ind på min server?

Kan du ikke komme ind på din server, skyldes det som regel to ret simple problemer - og i denne...

Hvordan sætter jeg 'Fast Downloads' op?

Med 'Fast Downloads' går det meget hurtigere for alle at downloade de maps, plugins og andet...

Hvordan bestemer jeg maprotation på min server?

I denne guide ser vi på hvordan du kan bestemme hvilke maps din server skal skifte mellem - så...

Hvordan bliver jeg admin (og installerer SourceMod)?

I denne guide kan du lære hvordan du installerer Sourcemod, og hvordan du giver dig selv...