Opgradering/Nedgradering

Det er nemt og hurtigt at opgradere, eller nedgradere sin Minecraft-server. Vær opmærksom på at når du opgradere din Minecraft-server, vil din pris for opgraderingen, blive beregnet efter hvor langt inde du er inden i betalingsperioden. Nedgraderer du din server, vil du blive krediteret hvad der svarer til den resterende tid, af det produkt du havde før (minus de restrende omkostninger for den nye server).

Dette betyder altså, at du ikke 'taber' nogen penge på at opgradere eller nedgradere.

Første trin:

Når du er logget ind på din kundeside, klik på "Produkter"
Tryk derefter på den server du ønsker at opgradere.

Sådan finder du dine produkter - Nice-Hosting

Andet trin:

Tryk derefter på "Opgrader"

Sådan opgraderer du din server - Nice-Hosting

Tredje trin:

Her vil du nu kunne vælge den pakke du ønsker at opgradere/nedgradere til. På siden er alle vores pakker vist - bortset fra den du har i øjeblikket. Du finder nu den størrelse du vil opgradere til, og trykker "Vælg produkt". Du skal nu blot betale for din opgradering.

Har du valgt en pakke der er mindre end den du har nu, og nedgraderer, skal du blot godkende det beløb du får tilbage, og din pakke vil øjeblikkeligt blive nedgraderet, og de restrende penge, gives i kredit til dig.

Serveren bliver automatisk opgraderet/nedgraderet, når du har betalt.

Sådan vælger du din opgradering - Nice-Hosting

Læs også

Opsigelse

Ønsker du at opsige din server, kan det gøres nemt og hurtigt direkte fra din kundeside. Følg...