Aktivering og brug af Whitelist

I denne guide kan du lære hvordan du aktiverer og bruger Whitelist på din server.

Uden whitelist aktiveret, kan alle spillere tilslutte din server.

Med whitelist, kan du bestemme præcis hvem der kan tilslutte din server - kun de spillere du på forhånd har godkendt, kan tilslutte.

Whitelist er dermed en rigtig god idé, hvis du vil undgå 'ubudne gæster', eller blot vil have en privat server, til dig og dine venner.

Aktivering af Whitelist

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Filer" i venstre sidebar, og derefter på "Konfigurationsfiler"
    Aktiver whitelist på din Minecraft server hos Nice-Hosting.dk

3. Tryk på "Server Indstillinger"
    Minecraft server indstillinger Nice-Hosting

4. Scroll ned til feltet "Whitelist" og indstil den til "Slået til"
    Aktiver Whitelist på din server hos Nice-Hosting

5. Scroll nu helt ned i bunden, og klik på: Gem knap Nice-Hosting

6. Gå nu til forsiden af dit MinecraftPanel, og genstart din server ved at klikke på: Genstart server knap Nice-Hosting

Whitelist er nu aktiveret på din server!

Tilføj en spiller til Whitelist

1. Login på dit Minecraftpanel
  2. Tryk på "Konsol" i venstre sidebar
    Find konsol i dit MinecraftPanel hos Nice-Hosting

3. I feltet i bunden, skriver du: whitelist add spiller-navn
    Tilføj en spiller til Whitelist på din Minecraft server hos Nice-Hosting

4. Klik derefter på knappen "Send"

Du har nu tilføjet en spiller til Whitelist på din server!

Fjern en spiller fra Whitelist

1. Login på dit Minecraftpanel
  2. Tryk på "Konsol" i venstre sidebar
    Find konsol i dit MinecraftPanel hos Nice-Hosting

3. I feltet i bunden, skriver du: whitelist remove spiller-navn
    Fjern en spiller fra Whitelist på din Minecraft server hos Nice-Hosting
  4. Klik derefter på knappen "Send"

Du har nu fjernet en spiller fra Whitelist på din server!

Du har nu lært hvordan du bruger Whitelist på din Minecraft Server!