Hvordan bruger jeg whitelist?

Denne guide er også lavet i en video-version!

- Så hvis du hellere vil se og høre hvad du skal gøre, fremfor at læse det, så kan du benytte videoen ovenfor i stedet for tekstguiden. Begge guides lærer dig altså præcist det samme, bare på forskellige måder - på den måde kan alle være med!

Tekst version:

I denne guide ser vi på hvordan du sætter whitelist på din server. Med whitelist aktiveret bestemmer du hvem der kan komme ind på din server, og kun de brugere du på forhånd har godtkendt kan joine serveren. Det vil altså sige at kun de brugere du på forhånd har godtkendt kan komme ind på serveren, og ingen andre. Lad os komme igang - whitelist er heldigvis relativt simpelt:

1) Log ind på minecraftpanelet

2) Tryk på  "Filer" i venstre side, og derefter på 'Konfigurationsfiler'.

3) Vælg "Server Indstillinger"

4) Scroll ned, og find feltet "Whitelisting". Klik på "Slået fra" i højre side, og ændr dette til "Slået til", som vist på billedet nedenfor.
Aktiver whitelist på din minecraft server

5) Scroll ned i bunden af siden - og tryk på "Gem".

6) Gå til forsiden af Minecraftpanelet og genstart din server, så ændringerne kan træde i kraft.

7) Nu skal der tilføjes brugere til din whitelist - klik på "Konsol" i venstre side af minecraftpanelet.

8) For at tilføje en bruger til whitelist, skriv "whitelist add brugernavn" - erstat brugernavn, med det minecraft-navn du ønsker at whiteliste. Ønsker du at fjerne en spiller fra whitelisten igen, skal du i øvrigt blot skrive "whitelist remove brugernavn"

9) Når du har whitelistet dig selv, kan du whiteliste andre inde fra serveren. Skriv "/whitelist add brugernavn" in-game, præcis som ovenfor, denne gang bare med skråstreg. Dette kræver OP - find en guide til dette her

10) Nu er der whitelist på din server - og du bestemmer hvem der kan komme ind, tillykke!

Så nemt var det faktisk - der er nu whitelist på din server, Husk at du også skal whiteliste dig selv, for at du kan komme ind. Har du problemer er du altid velkommen til at kontakte os - rigtig god fornøjelse!

Har du problemer, eller er du stadig i tvivl? Så kontakt os - vi er her for at hjælpe!

Kontakt os via:
Facebook-Chat:
 Tryk på chat-ikonet i højre hjørne

Support-Ticket:  Klik her

Vi glæder os til at høre fra dig!