Hvordan bruger jeg whitelist?

I denne guide kan du lære hvordan du aktiverer og bruger WhiteList på din server.

Uden whiteList aktiveret, kan alle spillere tilslutte din server.

Med whiteList, kan du bestemme præcis hvem der kan tilslutte din server - kun de spillere du på forhånd har godkendt, kan tilslutte.

WhiteList er dermed en rigtig god idé, hvis du vil undgå 'ubudne gæster', eller blot vil have en privat server, til dig og dine venner.

Aktiver/Deaktiver WhiteList

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "Server indstillinger" i venstre sidebar

3. Du kan nu aktivere/deaktivere WhiteList på din server, ved at klikke på knappen.

Når whitelist er deaktiveret, kan alle spillere tilslutte din server.
    Når whitelist er aktiveret, er det kun spillere du har tilføjet, der kan tilslutte din server.

Aktiver eller deaktiver whitelist på din server hos nicehosting

Tilføj/Fjern spiller på WhiteList

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "Server indstillinger" i venstre sidebar

3. Her kan du tilføje/fjerne spillere på din WhiteList

For at tilføje en spiller angiver du spillernavnet og klikker "Tilføj".
    For at fjerne en spiller, klikker du på slet-ikonet ud for spillernavnet i højre side.

Tilføj eller fjern spiller til whitelist på din Minecraft-server hos Nice-Hosting.dk

Husk:
Du skal genstarte din server, efter du har aktiveret/deaktiveret, eller tilføjet/fjernet spillere på din WhiteList.