Workshop / Addons

I denne guide vil du lære at installere Workshop addons fra din Steam Workshop samling. Guiden er relativt simpel, følg den trin-for-trin!

1. Først skal du oprette en Steam Workshop samling med de addons du vil have på din server.

2. Find dit Steam Workshop ID
  • Tryk Fællesskab / Community
  • Derefter Værksted / Workshop
  • I højre sidebar finder du Dine værkstedsfiler / Your Workshop Files
  • Tryk Dine filer / Your files
  • Tryk Samlinger / Collections og klik på din samling
  • I toppen af din browser ser du dit Steam Workshop ID. Husk denne!

Her ses dit Steam Workshop ID
3. Find din Steam API Key

4. Aktiver Workshop på din Garrys mod server
  • Log ind på dit Gamepanel, og find din server
  • Tryk Commandline Manager
  • Tryk Custom Commandlines
  • Tryk New
  • Indtast en beskrivelse
  • Indtast din Steam API key i det rette felt
  • Indtast dit Workshop ID i det rette felt
  • Check de to bokse ud for felterne
  • Tryk Save
  • Tryk "Select" udfor din nye commandline
    Commandline
Du har nu aktiveret Workshop, og din server vil downloade dine addons så snart du genstarter!
Husk på, at addons kun virker, hvis de kører samme version som din server!

Læs også

Installér ULX og gør dig selv til superadmin

I denne guide vil du lære at installere ULX som er et admin addon til din server, som kan være...

Hvordan opdaterer jeg min server?

En simpel årsag til at du ikke kan komme ind på din server, kan være at den bare ikke er...