Hvorfor kan jeg ikke komme ind på min server? (LAN ONLY)

Kan du ikke komme ind på din server, skyldes det som regel to ret simple problemer - og i denne guide, lærer du nemt og hurtigt hvordan du løser begge problemer. Lad os starte med at være sikker på at din server er opdateret - og det gør vi ved at opdatere din server! 


Steam Update
En simpel årsag til at du ikke kan komme ind på din server, kan være at den bare ikke er opdateret, og det er heldigivs super nemt at løse:


1) Log ind på dit GamePanel, stop serveren hvis den kører, og tryk nu på "Steam-Update"-knappen.

 
2) Når Steam Update-vinduet viser teksten "The process has completed.", kan du trykke på krydset i venstre hjørne, og starte din server igen - nu er din server opdateret. Men kan du stadig ikke logge ind, så skal du blot følge næste trin. 
Indsæt CS:GO token 
Som en del af en ny steam update, kræves det nu at alle online CS:GO-servere, er registreret med en Steam Token - et ID som fortæller Steam og Valve, at serveren tilhørerer din Steam-account. Systemet er importeret fra andre Valve-spil, og er til for at bekæmpe servere der snyder, omgår Valve's retningslinjer eller lignende. Heldigvis er det relativt simpelt at registere dig med en Steam Token - og det skal kun gøres én gang!


1) Gå til denne side hvor du kan oprette din steam-token. Er du ikke i forvejen logget ind på Steam, så skal du logge ind oppe i højre hjørne (i din browser). 

2) Gør som på billedet nedenfor, og skriv ud for App ID 730 - da dette er App ID for CS:GO. Ud for Memo kan du skrive hvad du vil - dette felt er kun en tekst til dig selv, så du kan holde styr på dine tokens. Når du har udfyldt boksene, skal du klikke på "create/opret". 
 TOKEN1

3) Steam laver nu en token til dig. Din token er den lange række tal der fremkommer, og som er markeret i den røde boks, på billedet nedenfor. Disse tal skal du kopiere (Ctrl + C). 
TOKEN2

4) Log ind på dit gamepanel, gå ind på din servers side - og tryk nu på "configuration files/konfigurationsfiler". Tryk herefter på knappen "[Text Editor]" ud for den fil som hedder server.cfg, som du også ser på billedet nedenfor. 
TOKEN3

5) Vi mangler nu kun at indsætte din token i din server.cfg - dette gøres med linjen sv_setsteamaccount "TOKEN" - der hvor der står TOKEN, skal du naturligvis indsætte den steam-token, som du har kopieret tidligere. Så er din steam-token f.eks. 5C74DCBF5A84E2885237C6C75DF537B5 som vist ovenfor, skal du altså indsætte teksten: sv_setsteamaccount "T5C74DCBF5A84E2885237C6C75DF537B5". Det er ikke vigtigt hvor i server.cfg du indsætter linjen - men i eksemplet nedenfor gør vi det blot under linjen sv_tags. Når du har skrevet denne linje, skal du trykke på "save/gem". 
TOKEN4
6) Gå nu ud på forsiden af dit gamepanel igen - og genstart din server. Nu er serveren online, folk kan forbinde til den, og den kan ses på serverlisten - god fornøjelse! 

 
Oplever du problemer er du altid velkommen til at konatke os - vi sidder klar til at hjælpe! 

Relaterede artikler

Hvordan installerer jeg eBot? (CSay)

eBot er et form for kontrolpanel til CS:GO servere, hvorfra man kan styre kampe, se statistikker...

Hvordan fjerner jeg bots?

Har du brug for at reducere, eller helt fjerne antallet af bots på din serve, så er denne guide...

Hvordan sætter jeg 'Fast Downloads' op?

Med 'Fast Downloads' går det meget hurtigere for alle at downloade de maps, plugins og andet...

Hvordan bestemer jeg maprotation på min server?

I denne guide ser vi på hvordan du kan bestemme hvilke maps din server skal skifte mellem - så...

Hvordan bliver jeg admin (og installerer SourceMod)?

I denne guide lærer du hvordan du installerer SourceMod - og dermed også let kan gøre dig selv...