Kan du ikke komme ind på din server, skyldes det som regel to ret simple problemer - og i denne guide, lærer du nemt og hurtigt hvordan du løser begge problemer. Lad os starte med at være sikker på at din server er opdateret - og det gør vi ved at opdatere din server!

Steam Update
En simpel årsag til at du ikke kan komme ind på din server, kan være at den bare ikke er opdateret, og det er heldigivs super nemt at løse:

1) Log ind på dit GamePanel, stop serveren hvis den kører, og tryk nu på "Hent nyeste opdatering"-knappen.
Hent nyeste csgo opdatering nice-hosting

2) Opdateringen kan tage imellem 1-10 minutter, afhængigt af hvor travle Steams servere er. Du må ikke lukke vinduet før opdateringen er færdig!

Når Steam Update-vinduet viser teksten "The process has completed.", kan du trykke på krydset i venstre hjørne, og starte din server igen - nu er din server opdateret.
Hent steam opdatering på din csgo server hos nice-hosting

Din server er nu opdateret, og du kan nu forsøge at joine den. Hvis du kan joine, har du løst problemet og er færdig med denne guide! Tillykke!

Kan du derimod stadig ikke joine din server, er der flere ting der kan være galt. Den hyppigste fejl er at du mangler at oprette og indsætte din Steam token på din server.
Hvordan du opretter og indsætter en steam token på din server, har vi en guide til lige her:

Hvordan tilføjer jeg min Steam Token?

Hvis du stadig oplever problemer efter at have opdateret og tilføjet din Steam Token, er du altid velkommen til at kontakte os - vi sidder klar til at hjælpe!