Hvordan unbanner jeg en spiller fra kontrolpanelet?

I denne guide lærer du hvordan du nemt og hurtigt unbanner personer på din server, fra dit Minecraft-panel. Hvis du følger guiden, kan du være igennem processen om ganske få minutter:

1) Log på Minecraftpanelet

2)
Klik på "Konsol" i venstre side af panelet.

3
) Afhængigt af hvilke plugins du har på din server, er der forskellige unban-kommandoer. Men prøv disse to som typisk vil virke:
unban SpillerNavn
og
pardon SpillerNavn

Du skal naturligvis huske at erstatte SpillerNavn, med navnet på den spiller du ønsker at unbanne.

4) Personen er nu unbannet på din server - og igen klar til at joine den!

Oplever du af en eller anden grund problemer, eller kan du bare ikke få unbannet til at virke ordentligt, er du altid velkommen til at kontakte os via en support-ticket.