Installér ULX og gør dig selv til superadmin

I denne guide vil du lære at installere ULX som er et admin addon til din server, som kan være rigtigt brugbart at have på! Guiden er relativt simpel, følg den trin-for-trin og så har du snart ULX på din server!

1) Det første du skal gøre er at downloade både ULX og ULib. Tryk HER og download den nyeste version af uLib og ULX. Gem filerne et sted du kan finde dem.
Disse to filer skal downloades.

2) Log ind på dit gamepanel - og på forsiden finder du din FTP-adresse. Åbn Filezilla, indsæt FTP-adressen, udfor vært/host - udfor brugernavn og adgangskode skriver du de oplysninger som du logger ind på dit gamepanel med.

3) Gå ind i de følgende mapper: Din server mappe -> garrysmod ->  addons.

4) I venstre side af FileZilla ser du din egen computers filer, her skal du lokalisre det sted du har unzippet de to ZIP-filer som du downloadede. Det vil sige at du skal finde det stod du har de to mapper "ulib" og "ulx".

5) Træk "ulib" og "ulx"-mapperne over i din addons-mappe, i højre side af FileZilla. De uploades nu til din server, luk først FileZilla ned når overførslen er færdig.

6) Genstart din server.

7) Log nu ind på din server, du finder IP'en på forsiden af dit gamepanel.

8) Minimér Garry's Mod, men log ikke ud af serveren. Fra forsiden af dit gamepanel skal du trykke på webconsole, og for at gøre dig selv til superadmin i ULX skriver du: ulx adduser NAVN superadmin  - det er vigtigt at du erstatter NAVN med dit eget in-game navn.

9) Du er nu superadmin, og har adgang til alle ULX-kommandoer. Du kan få hjælp til ULX ved at skrive "ulx help" i din console in-game.

Har du problemer er du altid velkommen til at oprette en support-ticket, så er vi klar til at hjælpe dig! :-)

Læs også

Workshop / Addons

I denne guide vil du lære at installere Workshop addons fra din Steam Workshop samling. Guiden er...

Hvordan opdaterer jeg min server?

En simpel årsag til at du ikke kan komme ind på din server, kan være at den bare ikke er...