Velkommen som kunde hos Nice-hosting.dk, og mange tak fordi du har valgt os.

Denne guide vil hjælpe dig igang som helt ny kunde, med hvordan du finder de rigtige mails fra os - hvordan din server skal forlænges, og alle de praktiske ting omkring fakturering.

Når du har bestilt, og betalt din server hos os, vil du modtage en mail med login-oplysningerne til dit kontrolpanel, samt IP-adressen til din server.
Du modtager mailen indenfor 1-10 minutter. Har du ikke modtaget din mail, kontakt os venligst på Livechatten eller send os en mail.

Har du bestilt en CS:GO, GMOD eller ARK server, modtager du 2 mails.
Én med login til kontrolpanelet, og én med dine server-oplysninger
Har du bestilt en Minecraft server, vil mailen se således ud:

Du har altså nu fået dine login-oplysninger, og er klar til at joine din server, eller konfigurere den til præcis dine behov!
Har du brug for hjælp til konfiguration, har vi naturligvis guides til dette også - Og kniber det lidt med det tekniske, så sidder vi altid klar til at hjælpe!

Du kan læse en guide om hvordan du bruger Minecraftpanelet lige her:
Grundlæggende guide til Minecraftpanelet

Du kan læse guides til brug af kundesiden her:

- Hvordan opgraderer/nedgraderer jeg min server?

- Fakturering - hvordan fungerer det

- Hvordan opsiger jeg min server?

De bedste hilsner

Nice-Hosting.dk

Læs også

Opsigelse

Ønsker du at opsige din server, kan det gøres nemt og hurtigt direkte fra din kundeside. Følg...

Opgradering/Nedgradering

Det er nemt og hurtigt at opgradere, eller nedgradere sin Minecraft-server. Vær opmærksom på at...