Hvordan får jeg et selvvalgt/nyt server-ikon?

Denne guide er også lavet i en video-version!

- Så hvis du hellere vil se og høre hvad du skal gøre, fremfor at læse det, så kan du benytte videoen ovenfor i stedet for tekstguiden. Begge guides lærer dig altså præcist det samme, bare på forskellige måder - på den måde kan alle være med!

Tekst version:

Vil du gerne ændre det billede andre ser af din server, på deres serverliste? Så læs med i denne guide, hvor vi gennemgår, hvordan du nemt og hurtigt kan sætte et selvvalgt server-ikon på din server.

TRIN 1: Find et billede. Det er vigtigt at billedet er 64x64 pixels. På google kan du søge efter billleder på en præcis størrelse - klik på 'værktøjer' (1), derefter på 'størrelse', derefter 'præcis' (2), og skriv 64x64 (3). Du kan også selv lave et billede. Finder du billedet på Google, skal du tage med i din overvejelse, at nogle billeder kan være ophavsretsbeskyttede, og at du altid selv er ansvarlig for at du ikke bruger billeder du ikke må.

Hvordan får jeg et selvvalgt server-ikon?

TRIN 2: Din fil skal have et helt specielt navn - og være af en specielt filtype. Filen skal hedde "server-icon", og skal være en .png fil. Dette kan du nemt ændre, ved f.eks. at åbne filen i Paint - og trykke 'Gem som'  (1) - vælg herefter .png (2), og kald din fil for "server-icon" (3) og vær igen sikker på at du gemmer filen som en png-fil (4).  Tryk derefter på 'Gem' (5).

Hvordan får jeg et selvvalgt server-ikon?

TRIN 3: Billedet skal nu uploades. Dette er allernemmest at gøre fra Minecraftpanelets indbyggede FTP-klient. Start på Minecraftpanelets forside, tryk på 'Filer' i venstre side (1), og tryk derefter på 'FTP-filadgang' (2).  Log ind med dit Minecraftpanel-kodeord. Tryk nu på 'Upload' (3) - og vælg upload-knappen i venstre side (4). Find filen, og afslut med at trykke 'Udfør'(5).

Hvordan får jeg et selvvalgt server-ikon?
Hvordan får jeg et selvvalgt server-ikon?

TRIN 4: Så mangler du kun at genstarte din server. Dette gøres naturligvis fra forisden af dit minecraftpanel.

Tillykke! Din server har nu fået sig et nyt flot server-ikon.

OBS: Virker dit server-icon ikke, så tjek at du ikke har fået tilføjet et ekstra ".png" på navnet i din FTP :-)
Hvis du har problemer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores support.