Sådan skifter du logo og banner (server-icon & MOTD)

I denne guide kan du lære hvordan giver din server et logo og tekst-banner.

Logo og tekst-banner er dét som bliver vist på server-listen, når din server tilføjes i Minecraft.

Du kan altså gå fra denne kedelige standard-visning:
Standard minecraft-server logo og banner

Til eksempelvis dette:
Skift din servers logo på din server hos Nice-Hosting.dk

Find 1-click værktøjet:

1. Login på dit GamePanel

2. Tryk på "1-Click installation" i venstre sidebar

3. Vælg "Skift banner eller logo"-værktøjet

Server banner og logo 1-click hos Nice-Hosting.dk

Giv din server et logo:

Du kan i det første vindue uploade et billede til din server.

Du kan uploade ethvert billede - vores GamePanel sørger for at ændre størrelse og format.
Et kvadratisk (firkantet) billede giver det bedste resultat.

Upload et server-ikon til din server

Giv din server et tekst-banner:

Du kan i det andet vindue indstille din servers tekst-banner.

Til højre kan du se de forskellige farve-koder og effekter du kan bruge.
Nederst ser du resultatet af det du angiver i felterne.

Husk at klik "Indsæt på server" når du er færdig.

Lav et server-banner til din Minecraft-server hos Nice-Hosting.dk

Husk:
Du skal genstarte din server, efter du har ændret logo eller tekst-banner.