Hvordan får jeg et selvvalgt/nyt server-ikon?


 


 

Denne guide er også lavet i en video-version!

- Så hvis du hellere vil se og høre hvad du skal gøre, fremfor at læse det, så kan du benytte videoen ovenfor i stedet for tekstguiden. Begge guides lærer dig altså præcist det samme, bare på forskellige måder - på den måde kan alle være med!

 


 

Tekst version:

Vil du gerne ændre det billede andre ser af din server, på deres serverliste? Så læs med i denne guide, hvor vi gennemgår, hvordan du nemt og hurtigt kan sætte et selvvalgt server-ikon på din server.

TRIN 1: Find et billede. Det er vigtigt at billedet er 64x64 pixels. På google kan du søge efter billleder på en præcis størrelse - klik på 'værktøjer' (1), derefter på 'størrelse', derefter 'præcis' (2), og skriv 64x64 (3). Du kan også selv lave et billede. Finder du billedet på Google, skal du tage med i din overvejelse, at nogle billeder kan være ophavsretsbeskyttede, og at du altid selv er ansvarlig for at du ikke bruger billeder du ikke må. 

 

Hvordan får jeg et selvvalgt server-ikon?


TRIN 2: Din fil skal have et helt specielt navn - og være af en specielt filtype. Filen skal hedde "server-icon", og skal være en .png fil. Dette kan du nemt ændre, ved f.eks. at åbne filen i Paint - og trykke 'Gem som'  (1) - vælg herefter .png (2), og kald din fil for "server-icon" (3) og vær igen sikker på at du gemmer filen som en png-fil (4).  Tryk derefter på 'Gem' (5). 

 

Hvordan får jeg et selvvalgt server-ikon?

 

TRIN 3: Billedet skal nu uploades. Dette er allernemmest at gøre fra Minecraftpanelets indbyggede FTP-klient. Start på Minecraftpanelets forside, tryk på 'Filer' i venstre side (1), og tryk derefter på 'FTP-filadgang' (2).  Log ind med dit Minecraftpanel-kodeord. Tryk nu på 'Upload' (3) - og vælg upload-knappen i venstre side (4). Find filen, og afslut med at trykke 'Udfør'(5). 

 

Hvordan får jeg et selvvalgt server-ikon?
Hvordan får jeg et selvvalgt server-ikon?

 

TRIN 4: Så mangler du kun at genstarte din server. Dette gøres naturligvis fra forisden af dit minecraftpanel. 


Tillykke! Din server har nu fået sig et nyt flot server-ikon. OBS: Virker dit server-icon ikke, så tjek at du ikke har fået tilføjet et ekstra ".png" på navnet i din FTP :-)
Hvis du har problemer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores support. 

Relaterede artikler

Grundlæggende guide til Minecraftpanelet

1. Chat  Her kan du se chatten, og hvad der foregår i den. 2. Konsol  Her har du adgang til...

Server MOTD

Med en serverbeskrivelse (MOTD), kan spillere der har tilføjet din IP til deres serverliste, læse...

Lav din egen kommando til planlagte handlinger

I denne guide kan du lære hvordan du tilføjer din egen kommando til en planlagt handling.Ved du...

Min Server Lagger

Vi kender det nok allesammen, af og til kan der være lag på en Minecraft-server, og det er bare...

Hvordan benytter jeg planlagte handlinger?

      Denne guide er også lavet i en video-version! - Så hvis du hellere vil se og høre...