I denne guide kan du lære hvordan du opsætter planlagte handlinger på din server.

Planlagte handlinger, er automatiske funktioner - du kan f.eks. gøre så din server genstarter hver nat, tager en backup 1 gang om dagen og meget mere.

I dette eksempel laver vi en planlagt handling, som automatisk tager en backup af serverens verden, hver nat klokken 03:00

Sådan opsætter du planlagte handlinger

1. Login på dit Minecraftpanel

2. Tryk på "Avanceret" i venstre sidebar, og derefter på "Planlagte handlinger"
    Planlagte handlinger på din Minecraft Server hos Nice-Hosting

3. Tryk nu på "Ny handling" i venstre sidebar
    Opret ny automatisk handling på din Minecraft Server hos Nice-Hosting

4. Du skal nu opsætte din planlagte handling.
    1. Giv den et navn (Vi kalder den "Automatisk Backup")
    2. Sæt status til "Aktiv"
    3. Vælg tidspunkt for første kørsel (Vi vælger klokken 03:00 i nat)
    4. Sæt hak i "Interval", hvis handlingen skal gentages automatisk
    5. Vælg hvor ofte din handling skal gentages (Vi vælger hvert 24. time)
    6. Vælg hvilken funktion der skal køres. (Vi vælger "Opret Backup")
    7. Vælg "Server" i nederste felt
      Opsæt automatisk backup på din server hos Nice-Hosting

5. Når du har opsat det hele, er du klar til at trykke "Opret"

Du har nu lavet en planlagt handling!
    I dette tilfælde, vil serveren nu tage en backup hver nat, klokken 03:00