Opsigelse

Ønsker du at opsige din server, kan det gøres nemt og hurtigt direkte fra din kundeside. Følg denne guide for at se hvordan.

Første trin:

Når du er logget ind på din kundeside, klik på "Produkter"
Tryk derefter på den server du ønsker at opsige.

Find dine produkter på kundesiden - Nice-Hosting

Andet trin:

Vælg "Opsig"

Hvordan opsiger jeg min server hos Nice-Hosting?

Tredje trin:

Du kan nu fortælle os hvorfor du opsiger din server.

Vælg derefter om du vil opsige din server øjeblikkeligt, eller når serveren udløber. Vælger du øjeblikkeligt, vil din server lukke indenfor 24 timer. Vælger du at serveren skal løbe til udløbsperioden, vil serveren lukke på det tidspunkt hvor du næste gang skulle have betalt for den.

Til sidst vælger du "Gennemfør opsigelse", og du vil nu sucessfuldt have opsagt din server hos Nice-hosting.dk, vi håber at vi ses en anden gang!

Opsig din server hos Nice-Hosting

Kommer du ved en fejl til at vælge "Øjeblikkelig opsigelse", så kontakt os hurtigst muligt via Livechatten, eller opret en support ticket.

Læs også

Kom godt igang med din nye server

Velkommen som kunde hos Nice-hosting.dk, og mange tak fordi du har valgt os.Denne guide vil...

Opgradering/Nedgradering

Det er nemt og hurtigt at opgradere, eller nedgradere sin Minecraft-server. Vær opmærksom på at...