Indlæser...
ARK: Survival Evolved Hosting
ARK: SE
Få en super stærk ARK-server, med fuld frihed til mods/addons

Priser fra:
DKK 6,- /slot
Bestil nu

Danmarks bedste ARK: SE servere


Er du klar til være ejeren af din egen kæmpe verden, fyldt med dinosaurer og vilde dyr?
Så er en ARK-server fra Nice-Hosting lige hvad du står og mangler. Efter manges ønsker begyndte vi i 2019 endelig at tilbyde server-hosting, til det eventyrlige ARK. Som med alle de andre spil vi hoster, har vi haft fokus på at skabe en så nem og smooth oplevelse for dig, som overhovedet muligt.

Vi har blandt andet sørget for at hoste ARK-serverne på specielle servere, der er særligt velegnede til netop ARK-hosting - så du kan spille det krævende, men fantastiske, spil helt uden lag og andre irriterende forstyrrelser.

Så er du klar til at blive ejeren i din egen store dino-verden, tæmme dinosaurer med dine venner og udforske det fantastiske landskab - så er en server fra Nice-Hosting helt sikkert noget for dig.

Som altid får du selvfølgelig også gratis support, f.eks. via live-chat eller ticket-systemet, så du kan spørge løs - og kontakte os med det samme, hvis du har problemer eller udfordringer med din server. Vi er her altid for dig - og hos er du i sikre hænder.

ARK: Survival Evolved


Hvorfor skal du vælge Nice-Hosting?


Bedste servere på markedet
Ved at vælge Nice-Hosting som udbyder, sikrer du de bedste ARK servere på markedet. Fra vores gamepanel kan du nemt installere addons og plugins med blot få klik. Du kan altid opgradere, hvis behovet løbende stiger.

Danmarks bedste ping
Ved at bestille hos Nice-Hosting sikrer du, at serveren er placeret i nærheden af dig - nemlig i Danmark! Andre hosting-selskaber lejer servere i f.eks. Frankrig og Holland, hvilket forsinker din forbindelse og resulterer i højere ping tider.

Danmarks bedste game-hosting
Hos Nice-hosting har vi en simpel ambition, og det er at tilbyde den bedste game-hosting herhjemme i Danmark. Derfor tilbyder vi selvfølgelig hosting til nogle af de allermest populære spil herhjemme. Udover at tilbyde hosting til ARK entusiaster, kan du også finde hosting til både Counter Strike, Garry's Mod, Minecraft og mange flere. Dansk lokaliserede servere!
- Som de eneste tilbyder vi dansk lokaliseret ARK hosting.

 Dansk DDoS Beskyttelse!
- Som de eneste i Danmark, har vi markedets bedste DDoS-beskyttelse til game-hosting! Læs mere her

 One-click installers
- Vi er udmærket klar over, at brugervenligheden skal være i højsædet, hvilket netop er årsagen til, at du ved få klik, kan vælge og installere f.eks. masser af forskellige maps.

 Brugervenlighed i topklasse!
- Er du også træt af alt for komplicerede kontrolpaneler? Med servere fra Nice-Hosting får du et dansk, brugervenligt panel specielt tilpasset dig.

 Fra 90 DKK pr. måned
- Hos Nice-Hosting er vi godt klar over, at prisen er vigtig. Derfor tilbyder vi markedets bedste servere til prisen.

Omfattende og serviceminded support

Hos Nice-Hosting kombinerer vi de mange fordele med en meget omfattende support. Hvis du er ny i den fantastiske Minecraft verden, kan det være, du har brug for hjælp med opsætning og installering af plugins eller modpacks. Her står vi altid til rådighed. Du kan altid kontakte os på vores live chat, gennem support tickets eller via vores e-mailadresse. Vi glæder os til at høre fra dig!